Leden vakjury bekend

15/05/2012

De leden van de vakjury voor ‘De Andere Finale’ zijn bekend. Het zijn songfestivalkenner Cornald Maas, zangeres Do en radiomaker Frits Spits. Juryvoorzitter is Cornald Maas. In Spits vertelt Cornald Maas dat hij het een mooi idee vindt dat mensen die het in hun leven niet gemakkelijk hebben gehad, voor één keer in de schijnwerpers staan en met songfestivalliedjes even al hun leed kunnen vergeten.

De Andere Finale wordt begeleid door een live orkest, de bigband ‘The Convocation’ (www.convocation.nl). Cornald Maas: “Ik vind het leuk dat er weer een live orkest bij is. Dat is bij het echte songfestival al sinds 1999 niet meer zo, omdat er met 42 deelnemende landen gewoonweg niet genoeg repetitietijd is. Daardoor is een deel van de magie verdwenen.”

Catherine Keyl en Wilfred Kemp, presentatoren van de avond, beloven een groots spektakel met bijzondere verhalen en ontroerende momenten. En natuurlijk met bekende songfestivalliedjes van onder andere Johnny Logan, ABBA, Mouth & McNeal en Cliff Richard. Aan de kandidaten zal het niet liggen.

Meer nieuws

Copyright Leger des Heils